David Pajić DAKA

Dunavska 67, Beograd | office@daka.rs |  Dispečer 00 – 24h  011/ 339 0024064/ 823 8800

 

O nama

David Pajić DAKA DOO

PROJEKTOVANJE, PROIZVODNJA, MONTAŽA i SERVISIRANJE LIFTOVA

David Pajić DAKA je preduzeće sa dugom i uspešnom poslovnom tradicijom, osnovano 1947. godine, a i danas je jedna od vodećih firmi u oblasti industrije liftova i poželjan partner investitora u Srbiji.
Do sada je proizvedeno i montirano preko 40 000 liftova, a posebna pažnja je usmerena na servisiranje i održavanje liftova.
Sedište je u Beogradu, ulica Dunavska br.67

Osnovni proizvodi su električni i hidraulični liftovi svih vrsta i namena.
DAKA je u svoju ponudu, pored klasičnog, uvrstila i moderan dizajn, podržan širokom paletom materijala za enterijer liftova.
Procesom modernizacije uveden je nov način kontrole liftova – modularni mikroprocesorski sistemi upravljanja, bazirani na najnovijim tehnološkim dostignućima i komponentama sa niskom potrošnjom energije.

Praćenjem trendova i inovacija u poslovnoj branši, u stalnom procesu je unapređenje ponude DAKA liftova koji se ugrađuju i montiraju u stambene zgrade, poslovne objekte, javne ustanove, bolnice, a na raspolaganju su i teretni, maloteretni i kućni liftovi.

David Pajić DAKA preduzeće u ovom trenutku ima 110 zaposlenih u stalnom radnom odnosu, a širenjem poslovanja ima potrebu i za novim zapošljavanjem stručnog kadara u oblasti mašinske i elektro struke.
Za potrebe klijenta, kvalifikovan tim ovlašćenih projektanata pruža usluge savetovanja i projektovanja, a radove izvode timovi lift montera i servisera sa dugogodišnjim iskustvom rada sa svim tipovima liftova, kako iz sopstvene, tako i proizvodnje ino-partnera.

Posebna pažnja usmerena je na kvalitetan servis liftova, odnosno redovno mesečno održavanje uređaja u garantnom i vangarantnom periodu.

Servis liftova u potpunosti je usaglašen sa Pravilnikom o bezbednosti liftova i Pravilnikom o pregledu i upotrebi liftova (Sl. glasnik RS, br.15/17).
U okviru preduzeća postoji i DISPEČERSKI CENTAR koji je dostupan 24 sata 365 dana u godini.